top of page

Om oss og hva vi tilbyr

Elektrofaghandleren i sentrum av Narvik.

Vår forretning har fullt sortiment av brune og hvitevarer samt småelektrisk. Med vår lange erfaring kan du som kunde være sikker på og få riktig hjelp og veiledning. Dette sikrer deg en trygg og korrekt handel.

 

Vi er nå medlem i Elon kjeden,

Vi har holdt på med radio&tv samt hvitevarer i 60 år og vi kan garantere deg at du er i trygge hender hos oss. God kompetanse, samt konkurransedyktige priser.

På brunevarer er vi spesialister på Grundig & Bose. Vi forhandler også alle andre kjente merker.

 

På hvitevare siden vil du finne alle kjente merker. Via Elon kjeden har vi også ett eget merke: Elvita. Nytt hos oss er også Cylinda. Husqvarna er også ett merke vi er stolte av og selge.

Telematikk og pc utstyr er også en del av oss.

Vi leverer industri/profesjonelle maskiner for moppevask. For eksempel til barnehager og instutisjoner.

Vi er autorisert forhandler og montør for Canal Digital parabol & RiksTv.

Vi tilbyr full finansiering av produktene via Cresco & Santander. 0- kontant og avdragsfritt betaling i opptil 9 mnd.

Vi støtter lokal idretten i Narvik.

 

Velkommen hjem til oss!

Tv, Smart tv, 12 volts hytte tv.
Bose produkter
Bærbar lyd, personlig audio
Hvitevarer

Vi har har kjempegodt utvalg i tv. Smart tv, LED, QLED, QLED, hyyte tv, Trippeltuner? Vi har! Tuner løs (lisensfri) tv? Vi har! Apparater på lager for omgående levering. Vi `setter`opp tv`n for deg, kalibrerer bildet, og leverer om ønskelig. Vi har god kompetanse, vi kartlegger sammen med deg ditt behov sånn at handelen blir korrekt og trygg.

.

Som Bose Premium forhandler har vi ett stort utvalg av kvalitets produkter og tilby deg. Hjemmeunderholdnings systemer, lydplanker med smart (Alexa) funkskjon. Kom innom for info og demo av produkter som vil forbløffe deg.

Vi har produktene alle snakker om fra Bose. Produkter du tar med deg ut på tur, Hodetelefoner som gjør flyreisen til en lek: Bose QC 35II, samt den nye Bose Noise Cancelling 700. Kom innom og prøv!

Vi har ett stort utvalg av hvitevarer og sitter inne med kunnskap som kommer deg som kunde tilgode.

Leverer hjem til deg på dagen.

bottom of page